2 ani de pușcărie pentru sex în avion cu un elev

2 ani de pușcărie pentru sex în avion cu un elev

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la doi ani și opt luni de pușcărie, după ce a întreținut multiple raporturi sexuale cu unul dintre elevii pe care îi supraveghea în timpul unei excursii, conform click.ro
Profesoara și băiatul de 15 ani au avut contacte intime atât în avion, cât și în autocarul plin cu elevi, potrivit Mirror.co.uk. Jill Medrum-Jones, care lucra în acele momente la o școală generală din Warwickshire, Anglia, susține că a fost „copleșită de dorință” în momentele în care a început să-l masturbeze pe adolescent în autovehiculul care îi transporta înapoi acasă, după o excursie de o zi. Apoi, femeia a început să-i facă sex oral băiatului. În ziua următoare, când cei doi se aflau într-o zonă ascunsă, aceasta l-a încurajat să o satisfacă la rândul lui.

O altă ocazie în care Jill a profitat de adolescent a fost pe parcursul unui zbor de 10 ore, după o excursie în afara țării. Femeia și băiatul au avut contacte intime, „protejați” de întunericul din avionului. După ce s-au întors acasă, profesoara a continuat să-i trimită mesaje cu conținut sexual elevului, însă nu au mai existat relații fizice între cei doi.

Incidentele au ieșit la iveală în luna februarie a acestui an, când au început să circule zvonuri în școală despre cele întâmplate. Acestea au ajuns în atenția autorităților, care au început să investigheze cazul. Inițial, Jill Medrum-Jones nu a răspuns interogărilor ofițerilor, însă apoi a pledat vinovată pentru cinci capete de acuzare de contacte sexuale cu un copil.

Jill Medrum-Jones este căsătorită și are doi copii: un fiu de 12 ani și o fiică de 7 ani, mai transmite sursa citată.

foto: mirror

Comenteaza acest articol

css.php