3 tratamente care combat porii dilatați

3 tratamente care combat porii dilatați

Masca de migdale
Utilă și ca exfoliant natural și pentru revigorarea tenului, masca făcută din făină de migdale tratează porii dilatați. Macini sâmburi de migdale sau pisezi câțiva. Apoi, adaugi zeamă de lămâie până obții o pastă pe care o întinzi pe piele sau cu care masezi ușor tenul.

După 20 de minute de așteptare, cureți fața cu apă călduță.

Tratament cu iaurt și miere
Cea mai simplă mască pe care o poți face dacă ai porii dilatați este cea cu iaurt și miere. Razi fin o jumătate de măr, adaugi peste ea puțină zeamă de lămâie, o lingură de iaurt și o alta de miere.

Acest tratament trebuie lăsat să acționeze un sfert de oră după aplicare. Clătești tenul la final cu apă caldă, dar nu fierbinte.

Mască din tărâțe de ovăz și roșie
Dintr-o lingură de tărâțe de ovăz și roșie și sucul unei roșii poți face o mască excelentă pentru închiderea părului și îndepărtarea sebumului în exces. Pentru obținerea sucului, taie roșia în două, fără a îndepărta coaja, și dă prin răzătoare fiecare parte.

Întinde masca, apoi lasă să treacă 30 de minute până la îndepărtarea ei. Tărâțele de ovăz exfoliază și hidratează pielea, iar roșia este astrigentă și închide porii.

clicksanatate.ro

Comenteaza acest articol

css.php