4.300 de aspiranți la studenție la Ovidius

4.300 de aspiranți la studenție la Ovidius

Peste 4.300 de candidaţi şi-au depus dosarele de înscriere la programele de studii nivel licenţă, forma de învăţământ cu frecvenţă şi ID-IFR, şi masterat ale Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC), conform ultimelor date raportate azi, 22 iulie 2017.
Numărul total de candidaţi înscrişi la programele de studii nivel licenţă, forma de învăţământ cu frecvenţă, este de 3.887. Distribuţia candidaţilor pe facultăţi este următoarea: Facultatea de Litere – 224 de candidaţi, Facultatea de Teologie – 61 de candidaţi, Facultatea de Istorie și Științe Politice – 95 de candidaţi, Facultatea de Drept și Științe Administrative – 358 de candidaţi, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole – 165 de candidaţi, Facultatea de Educație Fizică și Sport – 128 de candidaţi, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie – 124 de candidaţi, Facultatea de Matematică și Informatică – 215 de candidaţi, Facultatea de Științe Economice – 460 de candidaţi, Facultatea de Medicină – 763 de candidaţi, Facultatea de Medicină Dentară – 421 de candidaţi, Facultatea de Farmacie – 186 de candidaţi, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă – 195 de candidaţi, Facultatea de Construcții – 50 de candidaţi, Facultatea de Arte – 39 candidaţi şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației – 403 de candidaţi.
La programele de licenţă, forma de învăţământ ID-IFR, au fost înregistraţi 149 de candidaţi. Distribuţia celor înscrişi pe facultăţi este următoarea: Facultatea de Litere – 8 candidaţi, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative – 46 de candidaţi, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole – 11 candidaţi, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – 14 candidaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice – 52 de candidaţi, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă – 18 candidaţi.
La programele de masterat şi-au depus dosarele 363 de candidaţi. Admiterea la acest nivel de studiu se va finaliza în cadrul sesiunii septembrie 2017, după a doua perioadă de înscrieri şi susţinerea probelor de concurs. Distribuţia celor înscrişi pe facultăţi este următoarea: Facultatea de Matematică şi Informatică – 5 candidaţi, Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie – 17 candidaţi, Facultatea de Construcţii – 11 candidaţi, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole – 4 candidaţi, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă – 6 candidaţi, Facultatea de Medicină – 20 de candidaţi, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative – 52 de candidaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice – 110 candidaţi, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei – 33 de candidaţi, Facultatea de Litere – 34 de candidaţi, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice – 12 candidaţi, Facultatea de Teologie – 28 de candidaţi, Facultatea de Arte – 1 candidat, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – 30 de candidaţi.
La Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi Facultatea de Farmacie perioada de înscriere s-a încheiat.
Înscrierile continuă la următoarele facultăţi: Facultatea de Arte (până în data de 26 iulie), Facultatea de Construcții (până în data de 26 iulie), Facultatea de Drept și Științe Administrative (până în data de 25 iulie), Facultatea de Educație Fizică și Sport (până în data de 23 iulie), Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (până în data de 25 iulie), Facultatea de Istorie și Științe Politice (până în data de 25 iulie), Facultatea de Matematică și Informatică (până în data de 26 iulie), Facultatea de Psihologie și Științele Educației (până în data de 24 iulie), Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (până în data de 26 iulie), Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie (până în data de 26 iulie), Facultatea de Științe Economice (până în data de 25 iulie), Facultatea de Teologie (până în data de 25 iulie).
Dinamica zilnică a înscrierilor o puteţi urmări aici: http://admitere.univ-ovidius.ro/candidati-inscrisi/.
Perioada de admitere, sesiunea iulie, la UOC este cuprinsă între 10 iulie și 5 august 2017. Calendarul admiterii al fiecărei facultăţi, taxele şi toate informaţiile necesare le puteţi accesa la adresa: http://admitere.univ-ovidius.ro, dar şi pe site-urile facultăţilor.
Vă reamintim faptul că la Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole şi Facultatea de Teologie vă puteţi înscrie on-line, la adresa: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. Totodată, acestea vă asigură asistenţa tehnică necesară pentru înscrierea on-line şi în locaţiile special amenajate. Lista locaţiilor o puteţi consulta aici: http://admitere.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2013/04/locatii-2017-vx.pdf.

Comenteaza acest articol

css.php