7 eliminati la prima proba scrisa a Bac-ului de toamna

7 eliminati la prima proba scrisa a Bac-ului de toamna

Luni, 25 august a.c., 1.434 de candidaţi au susţinut proba scrisă la disciplina limba şi literatura română. La această probă, 7 candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane mobile şi materiale informative), astfel: 4 candidaţi din centrul de examen-Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, 1 candidat – Liceul Cobadin, 1 candidat – Liceul Tehnologic „C.A.Rosetti”, 1 candidat – Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia.
Potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, cei 7 candidaţi care au fost eliminaţi de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.
Conform calendarului, miercuri, 27 august a.c., 1.510 candidaţi au dreptul să participe la proba obligatorie a profilului, astfel: 1.335 de absolvenţi la matematică şi 175 de candidaţi la istorie. Examenul se încheie vineri, 29 august a.c., cu proba la alegere a profilului şi specializării –  proba E)d).

Comenteaza acest articol

css.php