8 Martie la Gradinita nr. 20

Grupa Ursuletilor poznasi le-a pregatit mamelor un spectacol cu multe cantece si poezii, dar si un tort ornat cu… dragoste

La revedere, iarna, bine ai venit, primavara! Acesta a fost mesajul transmis de toate grupele de prescolari ale Gradinitei nr. 20. Prichindeii au sarbatorit in avanpremiera 8 Martie, nerabdatori sa le ofere mamelor, bunicilor si surorilor ganduri bune, pline de dragoste. Vineri, rosii in obraji de emotie, cei 15 copii ai grupei mare-pregatitoare Ursuletii poznasi au cantat, au dansat si au recitat poezii pentru toate mamicile si bunicile prezente la serbare. Pregatiti din vreme de inimoasa educatoare Eugenia Stanciu, copiii au reusit sa impresioneze pana la lacrimi (desi nu-i chiar atat de greu sa o faci pe mama sa planga!). Si, pentru ca surpriza sa fie totala, cei mici au pregatit si un tort, pe care l-au ornat, ad-hoc, cu frisca, fructe si multa, foarte multa… dragoste.

Tabloul a fost completat de prichindei cu felicitarile si martisoarele realizate cu manutele lor si oferite mamelor din sala. Eforturile si dragostea Ursuletilor poznasi au fost rasplatite pe masura, cu multe zambete si imbratisari.

Andreea Rogoveanu

Comenteaza acest articol

css.php