A fost gasit mort

Barbatul disparut duminica noaptea a fost gasit plutind in apele Dunarii

George CIRSTEA

Sperantele ca Vasile Leonte va fi gasit in viata s-au spulberat dupa ce cadavrul sau a fost gasit plutind in apele Canalului Dunare-Marea Neagra. O salupa a adus trupul neinsufletit la mal, politistii transportandu-l ulterior la morga, pentru efectuarea necropsiei.
Va reamintim ca duminica noaptea, Vasile Leonte, 32 de ani, si Vasile Cobzaru, 35 de ani, din Seimeni, au iesit la braconaj in Canal.
Din pacate, activitatea lor i-a scos din sarite pe alti doi indivizi aflati in zona, iar scandalul a izbucnit aproape instantaneu. Dupa mai multe injuraturi, Cobzaru a fost luat la bataie de rivalii in ale braconajului, iar Leonte s-a facut nevazut. El a luat insa o decizie proasta si a incercat sa traverseze Canalul. Curentii puternici l-au prins pe barbat si l-au bagat la fund. Ceilalti trei barbati, transformati in martori neputinciosi la drama, n-au putut face nimic pentru ca nu au avut curaj sa intervina. Mai mult, singurul telefon mobil era chiar la disparut, astfel ca politia si pompierii au fost anuntati la o ora dupa disparitie. Politistii au demarat o ancheta, pentru identificarea agresorilor si stabilirea incadrarii juridice a faptelor.

Comments are closed.

css.php