“Academia” a fost eliminata

Fotbal/Cupa Hagi Danone
Reprezentanta Constantei in competitia destinata viitorilor mari fotbalisti a fost eliminata inca din faza grupelor

Sambata si duminica s-au disputat jocurile din faza grupelor de la Cupa Hagi Danone, in prima faza fiind implicate echipele reprezentante ale cluburilor sportive. Opt echipe s-au aliniat la startul Cupei Hagi si tot atatea, la Cupa Danone, invingatoarele urmand a-si disputa supercupa si, totodata, biletele pentru turneul final din Africa de Sud, acolo unde invingatoarea va juca in compania altor 39 de formatii din toata lumea.

Turneul final de la Constanta s-a dovedit extrem de spectaculos si plin de suspans. Din pacate, echipa care a avut cel mai mult de suferit a fost cea a Constantei, Academia Hagi. Aceasta a fost eliminata dupa ce s-a luat in calcul abia al treilea criteriu de departajare, un clasament in trei, diferenta facandu-se la golaveraj. Aripi Pitesti, FC Brasov si Academia Hagi au incheiat, toate, cu cate doua victorii, iar rezultatele directe nu au fost suficiente pentru intocmirea clasamentului in grupa de patru echipe. Astfel, ultima formatie, CSS 2 Bucuresti, a fost scoasa din calcule si s-a intocmit un clasament in trei, ierarhie in care Academia Hagi a avut cel mai slab golaveraj, clasandu-se doar pe locul trei.

Astfel, in penultimul act al competitiei s-au calificat FC Brasov si Aripi Pitesti. Prima va juca pentru un loc in finala cu Ceahlaul Piatra Neamt, iar cea de-a doua, cu ACU Arad. Semifinalele se vor disputa in aceasta dimineata, cu incepere de la ora 9.00, tot azi urmand a se stabili si finalista in competitia scolilor, Cupa Danone.

Cristian BANCIU

Comenteaza acest articol

css.php