Academia Hagi-FC Brasov, cel mai spectaculos meci (galerie foto)

Cel mai interesant meci al zilei la Cupa Hagi Danone le-a opus pe echipele Academiei Hagi, gazda competitiei si FC Brasov. Aveasta din urma s-a impus la capatul unui meci pe care l-a dominat de la un capat la altul, scor 4-2. Constantenii nu au reusit sa impresioneze si l-au suparat pe Hagi, retras intr-o tribuna izolata, alaturi de cativa apropiati.

Meciul a inceput echilibrat insa scanteia a venit in minutul 14, atunci cand, jucatorul partidei, Alexandru Gruea a marcat pentru prima oara. Avantajul brasovenilor s-a dublat in minutul 20 cand Ginea Mihai a marcat pentru 2-0. Constantenii, condusi chiar de fiul “Regelul” Ianis Hagi, au revenit in joc in minutul 32 cand Andreas Iani a marcat simplu. Dupa aceasta faza a inceput spectacolul. Mai intai a venit reusita superba a lui George Paraschiv care a trimis un excelent sut la vinclu si a ridicat scorul la 3-1. Mircea Manole a redus din diferenta an minutul 42 cu un sut din unghi, dupa o pasa venita de la Ianis Hagi. Revenirea echipei de pe litoral nu s-a mai produs pentru ca acelasi Alexandru Gruea a marcat un nou gol de exceptie si a stabilit, in minutul 46, scorul final, 4-2.

FC Brasov este singura echipa a turneului care are doua victorii dupa primele doua etape si este deja calificata in faza urmatoare a competitiei. Academia Hagi trebuie sa invinga in ultimul meci codasa CSS 2 Bucuresti pentru a merge si ea in semifinale.

Comenteaza acest articol

css.php