Update/Accident mortal cu un autocar românesc în Ungaria

Update/Accident mortal cu un autocar românesc în Ungaria

Update/In dimineata zilei de 15 februarie 2017, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac, potrivit unui comunicat de presă transmis de compania Eurolines.

In autocar se aflau 17 pasageri. In urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar soferul aflat la volan a fost accidentat si transportat la spital.

Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie.

Se pare ca accidentul a fost provocat din cauza a doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, in urma unui accident survenit anterior. Soferul autocarului, pe fondul vizibilitatii scazute si a conditiilor meteo nefavorabile, a incercat sa impiedice coliziunea cu cele doua microbuze, dar nu a reusit sa evite impactul.

Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiile acestora.

Un autocar românesc cu 25 de persoane a fost implicat, miercuri dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie în Ungaria, alături de trei TIR-uri şi mai multe autoturisme, potrivit stiri.tvr.ro.

Cel puţin cinci persoane au murit şi 11 au fost grav rănite. Trei echipaje ISU Arad şi patru de la Serviciul de Ambulanţă Arad au fost trimise la faţa locului. Accidentul s-a produs pe autostrada paneuropeană, în condiţii de ceaţă densă, cu 2 km înainte de intrarea în ţară. Autocarul efectua o cursă Hamburg-Bucureşti, mai arată sursa citată.

Comenteaza acest articol

css.php