Ai aplicat pentru Programul Rabla? S-au publicat listele celor acceptați

Ai aplicat pentru Programul Rabla? S-au publicat listele celor acceptați

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 10 august 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto
naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) și cu
persoanele fizice aprobate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire (Programul Casa Verde).
În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 331 de dosare pentru 895 autovehicule și 5 contestații pentru 8 autovehicule.
Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 dosare pentru 104 autovehicule, dintre care 87 autovehicule pur electrice și 17 electrice hibride.
Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.
Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.
De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus până la data de 29 septembrie 2017. În cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 814 cereri de finanțare și 6 contestații, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la secțiunea aferentă programului.

Comenteaza acest articol

css.php