Ai o afacere în Mamaia? Este musai să te reautorizezi cu 45 de zile înainte de deschiderea sezonului!

Ai o afacere în Mamaia? Este musai să te reautorizezi cu 45 de zile înainte de deschiderea sezonului!

Reprezentanţii Primăriei Constanţa le reamintesc tuturor operatorilor economici interesați că, începând cu data de 15 aprilie, se deschide sezonul estival. În acest sens, operatorii economici care solicită autorizarea în vederea desfășurării de activități economice în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță (ex. baruri, restaurante, terase, magazine, farmacii, etc.), au obligația de a depune documentația pentru autorizare, cu minim 45 de zile înainte de data la care doresc începerea activității.
Pentru relații suplimentare, verificarea și înregistrarea documentațiilor, sunteţi sfătuiţi să vă prezentați la Centru de Informare Cetățeni, Serviciul Autorizare Agenți Economici – biroul nr. 3, situat în bd. Al. Lăpușneanu nr.116C – incintă City Park Mall, în zilele de luni, marți, miercuri: 08:30 – 16:30 și joi: 08:30 – 12:30, telefon 0241/488192.

One Comment

  1. O initiativa foarte buna , cred ca ar trebui si mai repede sa reautorizeze afacerile cei care vand in Mamaia ! si sper ca daca se vor constata nereguli sa nu le dea voie sa functioneze !

Comenteaza acest articol

css.php