Eva Aldea și agresoarea sa Mariana Ciuciuleacă au căzut la pace

Eva Aldea și agresoarea sa Mariana Ciuciuleacă au căzut la pace

S-au purtat prin sălile de judecată aproape doi ani de zile, iar când instanța trebuia să se pronunțe, Eva Aldea, soția fostului colonel din Jandarmerie, Nicolae Aldea, și-a retras plângerea prealabilă făcută împotriva complicei acestuia din dosarul de de cămătărie, Mariana Ciuciuleacă. Drept urmare, instanța de judecată a încetat procesul.

În data de 27 septembrie, magistrații Judecătoriei Constanța fixaseră termen de pronunțare în dosarul penal înregistrat pentru lovirea sau alte violenţe,în care inculpată era Mariana Ciuciuleacă, iar partea vătămată, Eva Aldea, nimeni altcineva decât soția colonelului Aldea. Numai că înainte de termenul în care trebuia să se dea pronunțarea, victima și-a retras plângerea prealabilă. Drept urmare, judecătorul s-a văzut nevoit să încheie procesul penal, victima renunțând și la pretențiile materiale. În schimb, aceasta va trebui să suporte cheltuielile de judecată.

Colonelul Aldea și Mariana Ciuciuleacă, condamnați!

Reamintim că înainte de a fi inculpată în dosarul de cămătărie şi de constituire a unui grup infracţional organizat, pe numele Marianei Ciuciuleacă a fost depusă, la începutul lunii ianuarie 2012, o plângere pentru loviri sau alte violenţe. Victima era Eva Aldea, soţia colonelului Aldea. Potrivit anchetatorilor, la data de 7 ianuarie 2012, Mariana Ciuciuleacă ar fi agresat o persoană pe strada Mircea cel Bătrân. Aceasta ar fi atacat-o pe Eva Aldea, pe care a tras-o de păr şi a lovit-o peste faţă cu cheile de la maşină, pe care le avea în mână. În urma bătăii primite, Eva Aldea a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale. Motivele scandalului dintre cele două femei nu se cunosc, dar dacă erau de la afaceri, atunci şansele ca disputa se petreacă într-un loc public şi cu martori erau destul de mici.
Dosarul a ajuns la Judecătoria Constanţa în luna noiembrie 2014, când avocatul Marianei Ciuciuleacă a cerut restituirea cauzei la procuror şi excluderea probelor constând în două CD-uri pe care se aflau imagini, dar şi a certificatului medico-legal al victimei. Magistraţii le-au repins cererea, dar decizia a fost contestată. În cele din urmă, în august 2015, instanţa a constatat legalitatea sesizării privind pe inculpata Mariana Ciuciuleacă. Din august 2015 şi până acum, termenele de judecată au fost legate de certificatul medico – legal al victimei, instanţa cerând specialiştilor de la I.N.M.L. Mina Minovici să efectueze o expertiză asupra Evei Aldea. În cele din urmă, când magistrații au ajuns la o concluzie și trebuiau să se pronunțe, nu au mai avut în ce dosar.

Comenteaza acest articol

css.php