Aleșii din orașul Băneasa, convocați în ședință

Aleșii din orașul Băneasa, convocați în ședință

Pe 22 august, aleșii din orașul Băneasa sunt convocați într-o ședință ordinară, pentru a dezbate mai multe proiecte propuse de către primarul Paul Coliș, al căror scop este bunul mers și dezvoltarea localității. Printre subiectele importante care se vor discuta se numără proiectul de hotărâre privind preluarea, fără plată, a unui bun mobil, aflat în stare de funcţionare, din
patrimoniul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în patrimoniul Primăriei Oraşului. Este vorba despre clădirea în care a funcționat Parchetul de pe lângă Judecătoria Băneasa, până la desființarea acestei instituții.
Tot la capitolul patrimoniu local se înscrie și proiectul de hotărâre privind înscrierea în domeniul public al oraşului Băneasa, a unui bun imobil –investiţie nouă construcţie clădire C.N.I.P.T. – situat în oraşul Băneasa, str. Trandafirilor nr.55, precum și cel pivind înscrierea în domeniul public al oraşului Băneasa, a unui bun imobil –teren liber de construcţii – situat în oraşul Băneasa.
Ca urmare a acestor completări, este nevoie de girul aleșilor locali și pentru o hotărâre care privește completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al orașului Băneasa.
Un alt proiect propus de către edilul Paul Coliș este cel pentru modificarea H.C.L. nr. 38/26.04.2017 privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2017 la Societatea Comercială S.C. SERVICII EDILITARE BĂNEASA S.R.L., dar se va discuta și modificarea H.C.L. nr. 39/26.04.2017 privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale S.C. SERVICII EDILITARE BĂNEASA S.R.L..
Nici cazurile sociale nu sunt ocolite de către primarul Paul Coliș, care le propune aleșilor locali acordarea unor ajutoare de urgenţă unor familii aflate în dificultate.

Comenteaza acest articol

css.php