Andreea Berecleanu a recunoscut ca s-a despartit de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu ţine să lămurească lucrurile. Prin intermediul mass-media, care a dat în vileag divorţul ei de Andrei Zaharescu, în urmă cu o săptămână, ea transmite un mesaj pentru telespectatori, din care reiese că mariajul ei cu acesta s-a încheiat.

Andreea Berecleanu (38 de ani) recunoaşte că s-a despărţit de Andrei Zaharescu (51 de ani). Prezentatoarea „Observatorului” de la Antena 1 a ţinut să le transmită un mesaj telespectatorilor care o urmăresc în fiecare seară şi care i-au călăuzit traiectoria profesională în cei 20 de ani de activitate.

„O despărţire nu se trâmbiţează, cel mult se anunţă, este o datorie pe care o am faţă de oamenii care ne-au fost alături în aceşti 15 ani şi care s-au bucurat de momentele noastre fericite. Momente fericite vor mai fi alături de copiii noştri, însă am luat decizia despărţirii noastre sufleteşti. Vor rămâne prietenia şi respectul care au completat dragostea noastră în aceşti ani. Vă mulţumim pentru mesajele din ultima perioadă, gândurile voastre calde ne-au fost sprijin şi s-au întors cu generozitate pentru cei 20 de ani de când vă intrăm în case”, a spus Andreea Berecleanu.

Mesajul vedetei vine la mai bine de o săptămână de când presa a anunţat divorţul ei de Andrei Zaharescu şi a făcut speculaţii pe marginea unei relaţii a ei cu medicul estetician Constantin Stan. Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au pus punct mariajului lor de 15 ani în urmă cu două luni, când prezentatoarea „Observatorului” de la Antena 1 s-a mutat din locuinţa conjugală.

Cu toate acestea, Andreea nu a renunţat nici acum la verigheta de la Andrei. Asta o dovedesc fotografiile recente cu ea. Ştirista avea verigheta pe deget, zilele trecute, când a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături, alături de Petru, băiatul pe care îl are cu fostul soţ. Andrei Zaharescu s-a despărţit mai uşor de simbolul care îl lega de fosta soţie. Ieri dimineaţă, la videoconferinţa de la Guvern, Zaharescu nu mai purta verigheta.

click.ro

Comenteaza acest articol

css.php