Andreea Mantea consolata de Liviu Varciu dupa despartirea de Stefan Stan

Liviu Varciu a venit in platou la WOWbiz pentru a fi alaturi de prietena lui Andreea Mantea. Prezentatorul de la Roata Norocului crede ca bruneta nu are de ce sa sufere.

“Pentru mine sunteti pistol cu apa, fata de chinurile prin care am trecut eu. Vaaai, ce s-a intamplat! ‘M-a parasit Stefan Stan’ si ai inceput sa bocesti! Altele sunt problemele pe lumea asta”, a spus Liviu Varciu.

“Cat aveti, ma, impreuna? De parca cine stie ce s-a intamplat. Erati impreuna de doua luni”, a incercat sa o consoleze Varciu pe Andreea.

Liviu i-a spus, mai in gluma, mai in serios, ca este gata sa o conduca acasa si sa stea de vorba. “Esti o femeie frumoasa si sexy, eu te caut de 11 ani. Te asteptam la cotitura. Te pun sa plangi pe umarul meu si uite cum incep eu sa te pup”, a mai declarat el.

“Nu vrei sa mergem la tine acasa si sa stam de vorba? Daca vine Stefan la tine, eu ma imbrac si plec”, a mai zis Liviu.

Varciu a sfatuit-o pe Andreea sa nu mai faca alte declaratii si sa ia in calcul varianta ca Stefan Stan sa vina si sa isi ceara scuze. “Daca apare cu un buchet de flori si spune: ‘Iarta-ma, mami’? Te rog sa nu spui niciodata nu, niciodata nu se stie. Stiu doar Dumnezeu si dracu’, ca si el isi baga coada”, a declarat el.

Liviu Varciu i-a spus Andreei ca nu are niciun rost sa planga. “Esti urata rau, groaznica esti atunci cand plangi! Nimeni nu se mai uita la tine”, i-a zis el ca sa o convinga sa nu mai faca o tragedie din despartirea ei de Stefan.

wowbiz.ro

Comenteaza acest articol

css.php