GALERIE FOTO. Angajaţii Polaris abia-abia au început lupta cu nămeţii. Deocamdată, doar în staţiile de autobuz şi la trecerile de pietoni

GALERIE FOTO. Angajaţii Polaris abia-abia au început lupta cu nămeţii. Deocamdată, doar în staţiile de autobuz şi la trecerile de pietoni

Ninsorile şi viscolul au lovit serios şi municipiul Constanţa, care este acoperit de nămeţi încă de vinerea trecută, în special pe străzile secundare, în cartiere, dar şi pe trotuare. Recentele ninsori au mărit stratul de zăpadă, astfel că o ieşire prin oraş este o adevărată aventură.

Zonele de acces ale pietonilor sunt impracticabile, iar constănţenii care renunţat la maşinile personale pentru a se deplasa pe jos trebuie să facă un efort considerabil pentru a străbate omătul. Cea mai gravă situaţie se găseşte în staţiile de transport în comun, unde munţii de zăpadă obligă călătorii să facă slalom.

Abia astăzi, echipele firmei care se ocupă de salubrizare în municipiu, Polaris SA, au pus mâna pe lopeţi şi au început să lucreze la curăţarea trecerilor de pietoni şi a staţiilor de autobuz.

„Se lucrează la degajarea trecerilor de pietoni și a stațiilor de autobuz.Angajații SC Polaris SA, împărțiți în mai multe echipe au acționat încă de la primele ore ale dimineții pentru degajarea stațiilor de autobuz și a trecerilor de pietoni“, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

În cartiere, însă, nămeţii sunt enormi, chiar dacă asociaţiile de proprietari s-au gospodărit şi şi-au făcut alei de acces pentru locatari,
Nici pe străzi situaţia nu este mai bună, principalele artere din municipiu fiind acoperite cu un strat gros de zăpadă. Cât despre aleile din cartiere, cele mai multe sunt impracticabile din cauza munţilor de omăt.

Comenteaza acest articol

css.php