Anna Kournikova si Enrique Iglesias asteapta primul copil

Se pare ca Anna Kournikova este insarcinata, tatal viitorului copil fiind partenerul de ani buni al acesteia – cantaretul Enrique Iglesias. Presa a aflat informatia de la o cunostinta de-a lor. Saptamana trecuta, Anna a anulat participarea la triatlonul organizat in California de Sud, ceea ce da nastere la suspiciuni. Poate Anna nu s-a putut pregati pentru evenimentul de prestigiu fiindca este insarcinata in doua luni?

Initial, cuplul nu a confirmat sosirea copilului. Si altadata s-a mai zvonit, si inca de mai multe ori, ca cei doi urmeaza sa devina parinti, dar de fiecare data zvonurile s-au dovedit nefondate. In plus, Enrique a declarat de cate ori a avut ocazia ca nu este inca pregatit sa fie tata, deoarece se concentreaza asupra carierei. Avand in vedere ca tatal lui Enrique, binecunoscutul cantaret Julio Iglesias, are destul de multe copii, la fel si bunicul, atunci Ana ar trebui sa se pregateasca, daca vrea sa continue traditia familiei. Ceea ce si face deja. Chiar daca initial nu au vrut sa declare nimic, in urma cu cateva zile, cuplul a recunoscut: Anna este insarcinata. Viitorii parinti asteapta venirea pe lume a primului lor copil in luna aprilie.

One Comment

  1. sper sa iasa tot un cantaret asa bun ca el talentat de nedepasit cred ca este cel mai bun cantaret din lume parerea mea

Comenteaza acest articol

css.php