Anunţuri de deces

Anunţuri de deces

Cu adâncă durere în suflet, Dorin Stănescu anunţă trecerea în nefiinţă, după o lungă şi nedreaptă suferinţă, a iubitei sale soţii, Liliana. Soţie desărvârşită, prietenă înainte de toate, mamă dedicată trup şi suflet copiilor ei, Liliana îşi va veghea de acum familia de lângă îngeri. Vei rămâne mereu în inima mea, în gândurile mele.
Slujba religioasă va avea loc joi, 3 ianuarie 2019, de la ora 12,00, la Capela Militară, urmând ca înhumarea să aibă loc de la ora 13,00, la Cimitirul Municipal. Dumnezeu să aibă în pază sufletul tău!

Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma ei. Vei rămâne mereu în sufletul meu, mamă blândă şi iubitoare, Liliana Stănescu.
Dumnezeu să te odihnească! Fiica, Corina.

Cu inima cernită şi ochii plânşi, fiul, Adrian Victor anunţă decesul, după o grea suferinţă, a celei care i-a dat viaţă, Liliana Stănescu. Durerea nu poate fi măsurată în cuvinte, iar lacrimile nu sunt alinare pentru sufletul nostru împietrit de durere. O vom conduce pe ultimul drum joi, 3 ianuarie 2019, la ora 12,00, la Capela Militară. Dumnezeu să te ierte!

Fratele, Doru Adrian, cumnata şi cei doi copii, deplâng trecerea prematură în nefiinţă a celei care a fost Liliana Stănescu. Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!

Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea Lilianei Stănescu, dar moartea a fost mai puternică şi a smuls-o dintre noi. O vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să o ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa. Sora, Margareta Barbu şi nepoţii.

În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Cumnatul, Stănescu Valentin Victor, este alături de soţul, Dorin, copiii, Corina şi Adrian Victor, în teribila pierdere a celei care a fost Liliana Stănescu. Dumnezeu să-i ocrotească sufletul!

Comenteaza acest articol

css.php