OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

APMC reia procedura pentru achiziția unei nave tanc

La distanță de câteva luni, Administrația Porturilor Maritime Constanța SA a reluat, recent, procedura de achiziție a unei nave tanc autopropulsat de 500 tdw, în aceleași condiții ca la licitația din noiembrie anul trecut.
Nava tanc este o componentă importantă a proiectului „Infrastructura pentru operațiuni sigure și pentru protecția mediului în Portul Constanța“, care este finanțat cu fonduri structurale ale Uniunii Europene – Connecting Europe Facility (CEF) Transport Call 2015.
Ambarcațiunea va asigura preluarea combustibililor de la navele care urcă pe doc sau intră în reparații, iar caracteristicile propuse aparțin unei nave prototip aflate în exploatare. „Se intentionează construcția unei nave cu performanțe de navigație mai ridicate (de exemplu, viteza – 11 noduri), caracteristicile se vor modifica funcție de calculele din proiectul tehnic, astfel încât rapoartele dintre dimensiunile principale să fie cele din recomandările tehnice“, se menționează în anunțul instituției.
Valoarea estimată a achiziției este de 8.988.400 lei fără TVA.
Ofertele se pot depune până la data de 14 iunie, cu mențiunea că pot participa doar firme care au furnizat produse similare, în ultimii 3 ani, la nivelul unor contracte de cel puțin 8,9 milioane lei.

Comenteaza acest articol

css.php