Au crescut comenzile la miere si propolis de cand s-a aflat ca Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer

Reteta naturista cu ajutorul careia Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer chiar face minuni! Romanii fac cozi interminabile la magazine pentru a cumpara ingredientele-leac promovate de femeia de afaceri in lupta cu cancerul.

Miere de salcam, laptisor de matca, polen sau propolis se gasesc din ce in ce mai greu. Oamenii se inscriu pe liste de asteptare ca sa apuce produsele.

In Prahova, Apicola este singurul loc unde poti gasi laptisor de matca pur, pentru ca acesta necesita conditii speciale de extragere, prelucrare, transport si pastrare.

“Primim zilnic multe comenzi si suntem nevoiti sa facem liste de asteptare, iar atunci cand primim marfa totul se epuizeaza in cateva minute”, a spus Filica Costache, directorul Pastoralei Apicola Prahova.

Si in capitala au explodat vanzarile de miere si propolis.

Directorul Institutului de Cercetare in Apicultura, Cristina Mateescu, ii multumeste Monicai Tatoiu ca a retrezit interesul romanului pentru produsele si tratamentele naturiste, dar atrage atentia ca ingredientele anti-cancer nu-s toc­­mai potrivite oricui.

„Sunt persoane alergice, carora mierea sau polenul le poate face mai mult rau decat bine”, spune specialistul.

femeiasecolului21.ro

Comenteaza acest articol

css.php