Audi A5 furat în Italia, găsit la Constanța

Audi A5 furat în Italia, găsit la Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism marca Audi, model A5, semnalat ca fiind furat din Italia.

În data de 08.11.2017, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.
Astfel, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, un autovehicul marca Audi, model A5, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.
În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat, iar la volan se află cetăţeanul român C.I., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
Bărbatul a declarat că nu este proprietarul autoturismului și că l-a luat de la un prieten, neavând cunoştinţă despre faptul că este căutat de către autorităţi.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Comenteaza acest articol

css.php