Autoritățile din Băneasa se pregătesc de iarnă

Autoritățile din Băneasa se pregătesc de iarnă

Primarul orașului Băneasa, Paul Coliș, îi convoacă pe aleșii locali, pe 17 noiembrie, într-o ședință pe a cărei ordine de zi figurează mai multe proiecte importante pentru bunul mers al activității administrației. Una dintre propunerile edilului vizează reorganizarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Oraşului Băneasa, procedură necesară pentru a respecta un Ordin emis în 2016 prin care se aprobă criteriile de performanţă privind constituirea, încadrarea şi dotarea serviciilor voluntare şi a serviciilor private pentru situaţii de urgenţă. De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe se va supune discuțiilor și aprobării proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al „Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă“.
Și, pentru că sezonul rece este foarte aproape, iar meteorologii anticipează lungi perioade cu ninsori abundente, primarul Paul Coliș a pregătit mai multe proiecte de hotărâre menite să creeze cadrul legal pentru derularea activităților specifice. De pildă, consilierii locali vor dezbate și aproba tarifele pentru activitatea de deszăpezire ce vor fi aplicate în sezonul rece 2017-2018 de către SC SERVICII EDILITARE BĂNEASA SRL în relația cu UAT Orașul Băneasa.
Tot la capitolul pregătiri de iarnă, edilul le mai propune aleșilor locali să voteze un proiect prin care administrația va aloca banii necesari organizării serbării ”Pomul de Craciun 2017” pentru copiii din invățământul preuniversitar din orașul Băneasa, manifestare devenită deja tradiție.

Comenteaza acest articol

css.php