Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanța

Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism marca Volkswagen, model Tiguan, semnalat ca fiind furat din Franța.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grup Nave Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Trafic și Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.
Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca Volkswagen, model Tiguan, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.
În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Franța, acesta fiind declarat furat în data de 09.09.2017, iar la volan se afla cetăţeanul român V.M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
Șoferul, domiciliat pe raza județului Constanța, a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de către autorităţi.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 8.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Comenteaza acest articol

css.php