Autoturism furat, gasit in trafic, la Constanta

Autoturism furat, gasit in trafic, la Constanta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca VW Passat furat din Germania.
În data de 12.06.2017, în baza unor informații deținute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, au desfășurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internațional cu auto furate în municipiul Constanţa.
Astfel, au identificat în trafic, un autoturism marca VW Passat condus de cetățeanul român A.S., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa.
În urma verificărilor în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Germania în data de 18.04.2016.
Prezentând indicii de falsificare a seriei de şasiu, polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul inginerilor R.A.R. Constanţa, ocazie cu care aceștia au verificat autoturismul constatând că seria de şasiu nu era cea reală.
Cu privire la cele constate, tânăra a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi şi că acesta aparţine unei rude.
Autovehiculul, evaluat la aproximativ 2.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Comenteaza acest articol

css.php