Avertisment de la Primărie: nu parcați autoturismele sub copaci care stau să cadă!

Avertisment de la Primărie: nu parcați autoturismele sub copaci care stau să cadă!

Primăria Municipiului Constanța anuntă că, urmare a avertizărilor meteorologice din ultimile 48 de ore, municipiul Constanța se află sub incidența codului galben de vânt.
În această perioadă, Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Dispecerat din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în vederea degajării terenului din parcuri, zone publice, perimetrul asociațiilor de proprietari precum și a carosabilului de crengi și resturi vegetale rezultate de la arborii tăiați.
Până în prezent s-a intervenit pentru îndepărtarea a patru arbori care prezentau pericol iminent de prăbușire și la ridicarea a patru crengi de dimensiune foarte mare care au căzut din arborii de pe domeniul public.
Serviciul Administrare Spații Verzi asigură și în continuare intervenția de urgență unde este cazul.
Reprezentanții roagă populația, instituțiile publice și agenții economici să evite staționarea persoanelor și parcarea autoturismelor în preajma arborilor și să sesizeze Serviciului Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța orice arbore cu pericol de prăbușire în vederea verificării și rezolvării cât mai urgente a situației din teren.
Telefoane de contact : 0241 488171 – Serviciul Administrare Spați Verzi și 0241 550055 – Serviciul Dispecerat.

One Comment

  1. ieri am sunat la nr. de telefon si nu se intapla nimic!!!nu vine nimeni de ani de zile facem sesizari sa vina sa toaleteze copacii dintre blocurile k4 si k3 de pe aleea berzei

Comenteaza acest articol

css.php