Bac 2011: subiectele la proba obligatorie a profilului au ajuns in siguranta

Subiectele aferente probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat au fost transmise şi preluate în condiţii de securitate de către toate cele 741 de centre de examen, informează, miercuri, Ministerul Educaţiei.

 

Proba la examenul de bacalaureat 2011 va fi susţinută de aproximativ 210.000 elevi, diferenţiat, în funcţie de filieră, profil şi specializare.

 

► Matematică – pentru profilul real din filiera teoretică, pentru toate profilurile din filiera tehnologică şi pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea învăţători-educatoare din filiera vocaţională

 

► Istorie – pentru profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia specializării învăţători-educatoare

 

Ultima probă scrisă din această sesiune a examenului de bacalaureat – proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării se va desfăşura vineri.

 

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică până la ora 16.00 . În aceeaşi zi, între orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

 

Soluţionarea acestora se va realiza în perioada 5 – 7 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.

sursa: Mediafax

 

Comenteaza acest articol

css.php