BAC 2013: 15 LICEENI AU FOST ELIMINAŢI DE LA PROBA DE ASTĂZI A BACALUREATULUI

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, 15 elevi au fost eliminaţi de la proba scrisă de astăzi a examenului de Bacalureat.

Astfel, liceenii au ratat susţinerea probei la Limba şi literatura română după ce au fost prinşi cu diverse surse de inspiraţie, respectiv telefoane mobile şi copiuţe. Elevii daţi afară din examen provin de la şapte din cele nouă centre de examen desemnate de către ISJ Constanţa.

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului va continua pe 27 august când are loc proba scrisă la Limba şi literature maternă. Pe 28 august este programată proba scrisă obligatorie a profilului, iar pe 30 august, proba scrisă la alegere a profilului şi specializării.

Emoţiile liceenilor vor atinge cote maxime pe 2 septembrie când vor afla odată cu afişarea rezultatelor dacă au promovat Bacalaureatul.

În aceeaşi zi, între orele 12.00 şi 16.00 se pot depune contestaţiile care vor fi soluţionate între 3 şi 4 septembrie, iar pe 5 septembrie se vor afişa rezultatele finale ale Bacaureatului 2013.

Comenteaza acest articol

css.php