Bataie… electorala la Navodari

Oamenii ii cer socoteala primarului Calapod pentru problemele nerezolvate

Mihaela Tirpan

Ultimele zile ale campaniei electorale devin tot mai ascutite. De la vorbe urate la amenintari si chiar bataie, tot mai multi oameni ajung sa fie tinta luptelor politice dintre contracandidatii la functia de primar.
Un astfel de caz s-a petrecut ieri, in orasul Navodari, acolo unde politistii au fost sesizati de directorul executiv al Directiei pentru Administrarea Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei orasului Navodari, Elena Sima, care a povestit ca un localnic, Lucian Surugiu, a provocat scandal chiar pe holul institutiei. In urma incidentului, sotul reclamantei ar fi fost agresat fizic, Daniel Sima aflandu-se intamplator pe holul Primariei. „Politistii au stabilit ca cele reclamate se confirma, in cauza intocmindu-se dosar de cercetare penala care va fi declinat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, pentru savarsirea infractiunii de ultraj”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru.
De partea cealalta, Primaria Navodari precizeaza, printr-un comunicat de presa, ca „cetateanul Lucian Surugiu a intrat in sediul Primariei Navodari si i-a agresat fizic si verbal pe functionarii institutiei”. Surugiu solicitase incheierea unui contract de concesiune a unui teren pe str. Muzicii, deoarece in prealabil a achizitionat aici o casa pe jumatate construita.

Surugiu da explicatii

Contactat telefonic, cel despre care reprezentantii Primariei spun ca a agresat unul dintre functionari, Lucian Surugiu, are alta varianta. Concret, Lucian Surugiu ne-a povestit ca respectivul functionar al Primariei l-a purtat pe holurile institutiei mai bine de ora si jumatate, „doar pentru ca am solicitat un document pentru care nu-i trebuiau mai mult de zece minute“. „Elena Sima m-a purtat dintr-un birou in altul timp de mai bine de o ora si jumatate, fara nici un fel de explicatii, pentru ca mai apoi sa ajung si in biroul primarului. Elena Sima mi-a spus ca voi regreta ca am cunoscut-o si ca va avea grija de mine…”, a declarat, pentru cotidianul „Observator” de Constanta, Lucian Surugiu. De asemenea, el ne-a mai explicat ca imediat dupa ce a iesit din biroul primarului, „sotul Elenei Sima se afla la parterul institutiei si m-a agresat, dupa care mi-a cerut explicatii cu privire la vizitele mele zilnice la Primarie. Calapod taie si spanzura dupa cum vrea. E condus de Sima Elena si-i are alaturi pe Pacea si Sponte. Cand erau Dobre si Matei, usa primariei era deschisa pentru toti cetatenii, acum toata lumea se ascunde”, a conchis Lucian Surugiu, care a adaugat ca a depus plangere la Politie pentru solutionarea cazului.

Comments are closed.

css.php