Bloc cu 6 etaje pe Șoseaua Mangaliei. Vezi cine îl construiește!

Bloc cu 6 etaje pe Șoseaua Mangaliei. Vezi cine îl construiește!

Societatea constănțeană Silva Prodimpex SRL a obținut joi, 13 aprilie, autorizație de construire pentru un proiect imobiliar la care lucrează încă din 2015. Potrivit autorizației, imobilul se va edifica pe Șoseaua Mangaliei, nr. 177 și va avea subsol, demisol, parter și 5-6 etaje. Destinația clădiri va fi complexă: garaj la subsol și demisol, spații comerciale la parter și locuințe colective la etaje.
Silva Prodimpex nu este la primul proiect imobiliar în municipiul Constanța, pe strada Maior Șofran, nr. 9, chiar la adresa unde își are sediul, obținând, încă din 2014, autorizație pentru construirea unui imobil cu subsol, parter și 4-5 etaje, tot cu destinația de locuințe colective.
În ciuda dezvoltării în domeniul imobiliar, firma nu pare să o ducă pe roze. Potrivit informațiilor furnizate pe portalul Ministerului de Finanțe, societatea înregistrată în 1991 cu obiectul de activitate activitate „fabricarea altor produse din lemn, articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite“, nu se descurcă deloc bine, în ultimii patru ani raportând doar pierderi, între 20.000 şi 60.000 de lei.
În 2015, ultimul pentru care există informații fiscale, Silva Prodimpex declara datorii de 1.998.784 lei, venituri totale de 2.645 lei și cheltuieli de 13.945, ceea ce a dus la o pierdere de 11.303 lei.
Viitorul imobil de pe Șos. Mangaliei va avea 64 de apartamente cu o suprafaţă utilă sub 100mp, cu una, două şi trei camere.

Comenteaza acest articol

css.php