Bolnav de cancer: „M-am simtit mai rau dupa ce am urmat reteta doamnei Tatoiu!”

Reteta-minune nu si-a facut efectul in cazul giurgiuveanuluiBarbatul spune ca a incercat schema de tratament pe baza de miere, polen si laptisor de matca timp de aproximativ o saptamana.

Reteta-minune pe baza de polen si laptisor de matca, intens mediatizata de Monica Tatoiu si despre care spune ca a vindecat-o de cancer, i-a convins si pe giurgiuveni sa o incerce.

Vasile V. este un giurgiuvean de 57 de ani, cu afectiuni oncologice, care a incercat reteta naturista crezand ca organismul sau va reactiona mult mai bine. Pe moment a simtit insa ca boala i s-a agravat.

„ Am auzit de aceasta reteta de la televizor si o cunostinta mi-a spus ca a luat-o si ea si s-a simtit bine. Am dat in jur de 160 de lei pentru toate ingredientele. M-am simtit mai rau dupa ce am urmat reteta doamnei Tatoiu. Mi s-a spus ca e buna, dar eu m-am simtit mai rau decat inainte, in cele 5 zile in care am urmat acest tratament”, spune Vasile V.

Acesta crede ca reteta Monicai Tatoiu nu i-a facut bine din cauza interactiunii ingredientelor cu medicamentele pe care le urmeaza.

„ Cred ca mie nu mi-a facut bine si din cauza ca eu deja luam un tratament. Poate ca daca nu-l luam ma simteam mai bine. Nu am mai urmat pana acum un tratament naturist”, marturiseste giurgiuveanul.

Medicul oncolog Florin Onisim spune ca in cazul bolnavilor de cancer aflati in stadiul IV, efectul negativ al retetei-minune se manifesta mult mai rapid.

„ Laptisorul de matca da un impuls de crestere celulelor canceroase.In cazul femeilor cu cancer de san stimuleaza productia hormonala, tot bio-stimulator este si in cazul barbatilor cu cancer de prostata”, spune medicul.

„ Nu sunt impotriva tratamentelor naturiste!”

Onisim a raspuns afirmatiilor facute de Monica Tatoiu, potrivit carora oncologul ar fi impotriva tratamentelor naturiste. Acesta spune ca si el recomanda tratamentele naturiste, dar in special dupa sedintele de chimiorerapie, pentru intarirea sistemului imunitar.

„Nu am nimic cu tratamentele naturiste. Si eu recomand mierea si polenul si ceaiuri, dar in general dupa perioada de chimioterapie”, spune Onisim.

Adevarul.ro

Comenteaza acest articol

css.php