Bucurestenii s-au impus in marea finala

Cu un show care a impresionat juriul si publicul deopotriva, trupa X-cess Crew reprezentand Colegiul National Spiru Haret din Bucuresti si-a adjudecat locul I in clasamentul national al Cupei Liceelor la Street Dance 2011. Pe podium au mai urcat B-Cult de la Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita (locul II) si Electricks de la Colegiul National INFOEL, Bistrita (locul III). Trofeul RadardeMedia.ro – pentru cele mai bune costume – a mers tot la X-cess Crew, iar titlul de “Cel mai bun dansator al competitiei”, oferit de PlanetaCadourilor.ro i-a fost decernat lui Bobo, membru al aceleiasi trupe.

Trofeele obtinute sambata de X-cess Crew se alatura celui dobandit pe 5 martie, cand trupa a ocupat locul I in cadrul Finalei Bucuresti.

Peste 2.000 de persoane au fost martore, sambata (12 martie), la Marea Finala Nationala a celei mai cool competitii intre licee – Cupa Liceelor la Street Dance. Tinerii pasionati de dans si cultura urbana au venit in Princess Club din mai multe orase ale tarii pentru a-si sustine favoritii, dar si pentru a avea parte de un spectacol de neuitat.

Guess Who – invitatul special al evenimentului – a ridicat publicul in picioare cu un concert incendiar din care nu au lipsit Manifest, Flori ilegale si Locul potrivit, iar trupe precum Jackpot, Evolution, Kittens Boys, Ro All-Stars, Kittens in 2 Electro si The Black Panthers au starnit aplauzele publicului cu reprezentatiile lor.

Tot in cadrul evenimentului, cei mai mici dansatori s-au afirmat la categoria CLSD Kids, unde micutii de la Total Dance Kids (Constanta) s-au clasat pe locul I. Toti concurenti de la aceasta categorie au fost rasplatiti, pentru talentul si dedicarea lor, cu premii oferite de schoolfriendly.ro.

Evenimentul de sambata a incheiat editia din acest an a Cupei Liceelor la Street Dance, o editie aniversara care a scris o noua pagina din istoria culturii urbane. La nivel national, competitia a reunit noua evenimente, peste 50 de trupe participante, aproximativ 8.000 de spectatori si premii in valoare totala de 20.000 euro.

 

 

One Comment

  1. Felicitari participantilor si organizatorilor pentru un eveniment incredibil. Am for uimita de pasiunea pentru dans pe care am vazut-o la Cupa. Abea astept sa contribui si anul viitor.

Comenteaza acest articol

css.php