Callatis, 1-1 cu Spartak Varna

In aceasta dupa-amiaza, Callatis Mangalia a sustinut ultimul meci din cadrul turneului international “Albena Cup”, competitie pe care a incheiat-o pe pozitia a sasea, castigatoarea trofeului fiind echipa bulgara de liga secunda, Sportist Svoge.

In ultimul meci, Callatis a intalnit formatia Spartak Varna din liga secunda, scorul final, fiind 1-1 (0-0). Fotbalistii bulgari au jucat cu prea multa determinare, avand intrari “tari” iar in ultimele 20 de minute, formatia din sudul Litoralului a evoluat in doar opt jucatori de camp, Huzuneanu si Sin, fiind eliminati pentru proteste la deciziile arbitrilor, mult prea permisivi cu jocul dur al bulgarilor.

Spartak a deschis scorul in min. 60 prin Dimitrov, Callatis egaland prin autogolul bulgarului Marinov in min. 82.

Antrenorul Mugurel Cornateanu a inceput partida cu urmatorul “11”: Neagu – Cureteu, Damian, Ravoiu, Miron – Huzuneanu, Cogali, Cojenel – Bardu, Hertu, Calagi. In repriza secunda au mai evoluat: Mitrea, Naziru, Evdochim, Bolat, Ad. Craciun, Sin, Lupu.

Sambata, Callatis va sustine de la ora 13, o noua partida de verificare, la Kavarna cu echipa bulgara de prima liga, Kaliakra.

Comenteaza acest articol

css.php