Campanie cu… bocancul in gura

Mai multi simpatizanti PSD au fost agresati de apropiatii unor candidati PD-L

Campania electorala pentru al doilea tur de scurtin pare sa scoata tot ce e mai urat in candidatii care viseaza la fotoliul de edil sef in localitatile lor. La Eforie, doua incidente au scos la iveala ca dorintele candidatului PD-L la Primarie, Gigi Chiru, si ale sustinatorilor lui depasesc limitele legii. Intr-un prim caz, un individ care s-a laudat ca este finul candidatului pedelist l-a luat la palme, pe strada, pe un tanar membru PSD, pentru simplul motiv ca simpatizeaza cu formatiunea din care face parte contracandidatul lui Chiru, Ovidiu Brailoiu. Seria atacurilor a continuat tot la Eforie, unde un cunoscut membru PD-L a sarit pe cativa tineri care lipeau afise electorale cu acelasi contracandidat, Brailoiu.
Potrivit unui comunicat de presa al Organizatiei Judetene a PSD, fapte similare s-au petrecut in comuna Deleni, unde protagonisti au fost, din nou, simpatizantii candidatului PD-L la Primarie, Anica Dan, care si-au varsat nervii pe reprezentantii PSD. Potrivit lui Aurelian Arghir, purtatorul de cuvant al PSD, joi seara, Vasile Bunduc, membru PD-L si apropiat al primaritei inca in functie Anica Dan, a sarit la bataie in plina strada. Victima nervilor lui Bunduc a cazut un membru PSD, Laurentiu Chirita, care „nu a impartasit valorile politicii de dreapta”. La scena extrem de violenta a asistat impasibil un gardian public (platit din banii tuturor contribuabililor, fara culoare politica). Victima a fost lasata apoi in strada intr-o balta de sange, cu arcada sparta si ochii umflati.
„Avand in vedere escaladarea atitudinii violente a membrilor PD-L, dorim sa le aducem aminte ca legea si bunul-simt sunt doua lucruri care trebuie respectate de catre orice om civilizat. Insa, prin atitudinea de care au dat dovada reprezentantii PD-L in ultima perioada, devine foarte clar ca legea bocancului in gura primeaza, in opinia lor. Aceste acte de agresiune de tip mafiot ne determina sa ne punem serioase semne de intrebare asupra moralitatii candidatilor PD-L si, mai ales, asupra destinelor oamenilor daca, prin absurd, acestia ar ajunge in fruntea localitatilor pentru urmatorii patru ani”, se arata in comunicatul PSD.

Comments are closed.

css.php