Campanie umanitara, derulata de Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului, din încredințarea IPS Teodosie, va demara în următoarele două duminici o campanie de strangere de bani pentru a-l ajuta pe tânărul Ursache Robert, elev în clasa a XII-a la Liceul Sanitar din Constanța. Campania se va desfășura în toate bisericile eparhiei.

Ursache Robert a fost diagnosticat în luna februarie 2012 cu tumoare voluminoasă interhepatogastrică invazivă. A urmat șapte cure cu citostatice la Spitalul Marie Curie din București şi 5 investigaţii de imunohistochimie la: Sp. Fundeni, Clinica Berceni, Sp. Victor Babeş, Sp. AKH Viena şi Sp. Hadassah Israel.

În urma investigaţiilor IRM şi CT din 19.09.2012, şi a durerilor foarte mari se decide ca pacientul să urmeze 30 de şedinţe de radioterapie (ca urmare a creşterii a unei tumori costale care presa rinichiul stâng şi era prea aproape de măduvă) la clinica AMETHYST din Bucureşti, clinică ce foloseşte tehnica IMRT( iradiere cu intensitate modulară), aparat ce nu există în altă clinică din ţară.

La începutul acestei luni, familia Ursache primeşte răspus de la spitalul Hadassah din Israel care le comunică că, costul tratamentului lui Robert este de 40.000 euro, fără transport, cazare şi masă pe perioada celor 4 luni cât ar trebui să urmeze tratamentul. Suma totală de care familia ar avea nevoie fiind, așadar, cu mult mai mare.

Cei care doresc să-l ajute pe Robert Ursache, să-i mai dea o șansă la o viață normală, pot face donații în conturile deschise pe numele tatălui, Corneliu Ursache, la Raiffeisen Bank

Cont lei – RO77 RZBR 0000 0600 0553 2566

Cont euro – RO47 RZBR 0000 0600 1444 8279

 

3 Comments

  1. Pingback: | Campanie umanitara, derulata de Arhiepiscopia Tomisului | Romania International

  2. Alta pacaleala in stil mafiot a infractorului Teodosie ! Cati bani ai dat nemernicule pentru acest bolnav ? Faci campanie umnaitara ?Ce ai facut cu 10 miliarde si ferma Nazarcea de la Nastase ? La fier vechi criminal nenorocit la puscarie!

  3. Gabriel Mascas says:

    Minciuni pe portativ a la Teodosie !!!
    Stiti constanteni ce salarii are mister Teo ??? 7000 RON ca episcop + 6000 RON ca decan la Facultaea de Teologie! Acum va sugruma din nou popii pentru acest fals act caritabil! Cat doneaza din salarii mister Teo ????Ha ha ha !NIMIC!!!!!

Comenteaza acest articol

css.php