Candidații Partidului Național Liberal, în mijlocul alegătorilor constănțeni

Candidații Partidului Național Liberal, în mijlocul alegătorilor constănțeni

Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Parlamentul României au continuat acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, fiind prezenți, pe tot parcursul săptămânii trecute, în mijlocul locuitorilor județului Constanța.

Alături de consilieri județeni, consilieri locali, membri ai BPJ al PNL Constanța, de tineri, de primari, viceprimari și de echipele liberale locale, candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezenți în localitățile Cobadin, Grădina, Târgușor, Deleni, Mereni, Ion Corvin, Oltina, Saligny, Peștera, Băneasa, Dobromir, Mircea Vodă, Cuza Vodă, Istria, Mihai Viteazu, Tortoman, Siliștea, Pecineaga, Limanu, Costinești, Murfatlar, Bărăganu, Ciocârlia și Tuzla. Aici, candidații PNL Constanța au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Național Liberal. Concomitent, au fost desfășurate activități door-to-door în mai multe zone ale municipiului Constanța.

De asemenea, în localitățile Cobadin, Adamclisi, Oltina, Hârșova și Năvodari au fost organizate evenimente de lansare a candidaților liberali pentru Camera Deputaților și Senat, la care au participat atât președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, cât și secretarul general Septimiu Bourceanu.
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că PNL Constanța și-a propus să dea, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, un semnal puternic de schimbare și reformare a clasei politice. „Partidul Național Liberal este singura formațiune politică ce vine în fața dumneavoastră cu candidați noi, onești, profesioniști, care vor contribui la refacerea imaginii Parlamentului. Toți cei care își doresc, alături de noi, schimbarea clasei politice trebuie să participe la vot. România se află într-un moment delicat, în pericol, dacă privim la țările din jurul nostru, care și-au ales conducători pro-ruși (…). Mergeți la vot pentru că avem un drept câștigat în urmă cu 27 de ani pe care trebuie să îl exercităm pe 11 decembrie. Am încredere în discernământul tuturor cetățenilor și sunt convins că veți contribui la schimbarea clasei politice”, a afirmat liderul PNL Constanța.

Acțiunile de campanie electorală vor continua și în următoarele zile, astăzi fiind programată, începând cu ora 17.00, lansarea candidaților Partidului Național Liberal pentru Parlamentul României în localitatea Valu lui Traian.

One Comment

  1. LA UNIVERSITATEA OVIDIUS, TAXELE DE STUDII NEPLATITE DE STUDENTZII NEVOIASI, TAXELE SE POT PLĂTI, DAR UNIVERSITATEA OVIDIUS, PERCEPE PENALIZĂRI PRECUM BĂNICILE COMERCIALE , CUM ESTE POSIBIL, AȘA CEVA ?! EXEMPLU, PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2011-2012 , SUMA CE REPREZINTA TAXA DE STUDII ESTE DE 2500 LEI NOI, IAR PENALIZAREA ESTE DE 540 LEI NOI. CUM SĂ MAI POTZI STUDIA , CU ADEVĂRAT, CĂ ESTE O FRÂNĂ ÎN CALEA DORINTZEI DE A STUDIA ?! RUSINEEEEE TUTUROR CELOR CARE FAC AȘA CEVA !

Comenteaza acest articol

css.php