Carpo va juca la Timisoara

Rugbi/Superliga

Pentru o lunga perioada de timp, Daniel Carpo a fost un simbol pentru echipa constanteana R.C.J. Farul. Insa, dorinta sa de afirmare si faptul ca la formatia de pe litoral nu a reusit sa isi treaca in palmares un trofeu major l-au determinat pe Carpo sa paraseasca barca marinarilor. „8-arul” alb-albastrilor a plecat pe Bega, va juca la campioana, loc in care performanta si trofeele sunt la ele acasa.

Carpo si-a anuntat plecarea si a motivat-o pe blogul sau: „S-a terminat un capitol, incepe altul! Incepe un capitol pe care ma apuc sa il scriu dupa zece ani. Nu mai vreau alti zece ani, ci performanta! Vreau file pline de sudoare, munca de calitate si rasplata pe deplin! Doar noi putem sa o facem si simt ca avem tot ce ne trebuie aici, la Timisoara, sa ne indeplinim Visele. Fiecare cu ale lui. Dar rezultatul sa fie comun! Sunt flamand de performanta! Voi juca si voi striga tare de tot Hai TI-MI-SOA-RA!!!”

Plecarea lui Carpo de la Farul este o lovitura pentru echipa de pe litoral, care este in cautarea unui nou titlu de ani buni. Mai mult, campioana ultimelor doua sezoane in Superliga are acum inca un atuu, in persoana lui Carpo, si trebuie sa ne asteptam la o noua stagiune in care banatenii sa faca legea.

Comenteaza acest articol

css.php