OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Casieriile RAJA, închise pe 30 aprilie și 1 mai

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în zilele de 30 aprilie și 01 mai 2018, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.
Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţii interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare trebuie să știe că, în zilele de 30 aprilie și 01 mai 2018, casieriile RAJA vor fi închise.
Începând de marți, 02 mai 2018, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv sâmbătă, 05 mai 2018.

Comenteaza acest articol

css.php