Cătălin Anghel: „Începem returul de la zero“

Tehnicianul echipei Viitorul Constanţa, Cătălin Anghel, a declarat că formaţia pe care o conduce nu trebuie să se uite la clasament sau la rivale şi să abordeze returul ca pe un campionat separat.

„Este foarte important să începem bine returul. Cel mai important este primul meci. La Galaţi va fi cu siguranţă unul foarte dificil, dar am încredere în colectiv, jucători şi sunt convinsă că dacă suntem 100% conectaţi ne putem îndeplini obiectivul.

Pentru retur ne-am propus să o luăm de la zero. Nu ne vom uita la clasament sau la rezultatele adversarelor care îşi doresc de asemenea promovarea. Dacă reuşim să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri în clasamentul returului atunci o să promovăm.

Nu doar Dunărea Galaţi vrea să ne învingă ci toate celelalte echipe deoarece noi suntem pe primul loc şi suntem echipa care trebuie învinsă. Dunărea Galaţi este o echipă puternică, omogenă şi foarte periculoasă, mai ales pe contraatac. Ne trebuie foarte multă atenţie. Ne interesează punctele puse în joc şi mai puţin spectacolul. Ne-am dori să jucăm şi spectaculos şi să şi câştigăm, dar nu de fiecare dată se poate. Adversarul nu te lasă, terenul nu este prielnic şi multe altele. Noi ne dorim să câştigăm, dar în niciun caz nu trebuie să pierdem“, a declarat Cătălin Anghel.

Viitorul va debuta în returul Ligii a II-a, sâmbătă, pe terenul celor de la Dunărea Galaţi, de la ora 11.00.

 

Comenteaza acest articol

css.php