Cauți de lucru? Zeci de posturi sunt scoase la concurs la Spitalul Județean

Cauți de lucru? Zeci de posturi sunt scoase la concurs la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța scoate la concurs aproape 50 de posturi vacante, de la infirmiere, la asistenți medicali și până la consilieri juridici.
Potrivit informațiilor făcute publice de către unitatea sanitară, sunt 17 posturi de asistenți medicali, la secții diferite, de la UPU SMURD, la secția de pneumologie TBC, neurologie, ATI, ORL și până la cardiologie ori obstetrică ginecologie. Un alt post este pentru registrator medical m13 sunt pentru infirmiere, patru pentru brancardieri, cinci pentru îngrijitoare, unul pentru autopsie la Serviciul de Medicină Legală.
De asemenea, unitatea sanitară mai are nevoie de un consilier juridic, un economist, dar și de un subinginer la Serviciul Tehnic.
Ca să vă înscrieți la concurs trebuie să îndepliniți mai multe condiții, pe care le găsiți la sediul spitalului, precum și pe pagina de internet, dar și să achitați o taxă, cuprinsă între 20 și 50 de lei, în funcție de postul vizat.
Concursul constă în două probe, una scrisă, programată pentru data de 26 mai și interviul, care se va susține pe 30 mai.
Bibliografia și actele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere se găsesc la sediul unității medicale și pe pagina de internet www.spitalulconstanta.ro.

3 Comments

  1. Lucacristina900@yahoo.com says:

    Si șpaga de intrare pe post cat este?

  2. nomurten_37@yahoo.c says:

    2000 euro daca cunosti

Comenteaza acest articol

css.php