Ce leafă are primarul Constanței? Dar funcționarii aparatului administrativ?

Ce leafă are primarul Constanței? Dar funcționarii aparatului administrativ?

Primăria Constanța a făcut publice salariile nete ale primarului, viceprimarilor, directorilor, dar și ale personalului constractual al aparatului administrativ. Potrivit documentului, cea mai mare o are primarul, care încasează o indemnizație lunară de 13050 lei, urmat de viceprimari, cu 11600 lei. Secretarul municipiului primește lunar 11000 lei, iar un director general din Primărie, la fel ca și arhitectul șef, 9.737 lei.
Cele mai mici venituri le primesc muncitorii necalificați, între 1450 și 1824 lei, în funcție de gradație.
În linkul alăturat puteți vedea veniturile pentru toate funcțiile din cadrul aparatului Primăriei Constanța.

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-buget/situatii-cheltuieli-salariale/situatiecheltuielisalariale.pdf?sfvrsn=6

One Comment

  1. Pentru care motiv primește un salariu atât de mare , că realizările nu sunt pe măsura veniturilor ?! Salariul primarului făgădău decebal și consilierilor locali și ai tuturor funcționarilor din primaria Constanța, trebuie împărțiți locuitorilor urbei, că banii respectivi, reprezintă banii munciți de constănțeni, bani obținuți cu multă sudoare de oameni, de cei nevoiași, batjocoriți și obidiți, mulți duc o viață grea și fffff grea, ca vaaaaaide, mama lor !?

Comenteaza acest articol

css.php