Ce subiecte au avut de rezolvat absolventii de liceu la probele de Matematica si Istorie a Bacalaureatului

Ce subiecte au avut de rezolvat absolventii de liceu la probele de Matematica si Istorie a Bacalaureatului

La Istorie, la subiectul al treilea, elevii au avut de redactat un eseu cu tema acţiuni diplomatice ale ţărilor române în secolele XIV-XVII, conform jurnaliștilor gandul.info.

Elevii primesc subiecte Bacalaureat 2014 Matematică diferite în funcţie de profilul absolvit. Măsura a fost aplicată începând cu 2013. În 2013, elevii de la matematică-informatică au primit la primul subiect funcţii, logaritmi şi vectori. La cel de-al doilea, au avut de rezolvat matrici şi polinoame, iar cel de-al treilea subiect elevii au avut de rezolvat funcţii şi ecuaţii.

Elevii de la Tehnologic auau avut de rezolvat la primul subiect, șase cerinţe, printre care să facă calculul unor radicali. Ei au avut de rezolvat şi exerciţii de trigonometrie, dar şi o problemă în care trebuiau să calculeze cât va costa un produs, al cărui preţ actual este de 10 lei, după o scumpire cu 10%. La cel de-al doilea subiect au avut matrici şi polinoame. La cel de-al treilea subiect, elevii de la Tehnologic au primit o analiză matematică din capitolul Integrale, conform gandul.info

Elevii de la Pedagogic au avut de rezolvat la primul subiect exerciţii din funcţii, procente şi geometrie. La cel de-al doilea au primit exerciţii din legi de compoziţie, iar la cel de-al treilea subiect au primit exerciţii din matrice.

Comenteaza acest articol

css.php