Cel mai mare spectacol de fitness în aer liber are loc săptămâna viitoare, pe faleza Cazinoului din Constanța

Cel mai mare spectacol de fitness în aer liber are loc săptămâna viitoare, pe faleza Cazinoului din Constanța

World Class România organizează sâmbătă, 15 iulie, prima ediție a evenimentului Constanța Fitness Festival, cel mai mare show de fitness in aer liber. Participanții sunt așteptați pe Faleza Cazinoului din Constanța, să se bucure de o zi întreagă de mișcare, voie bună și energie.
Constănțenii se vor bucura de sesiuni gratuite de antrenamente de grup, un maraton de cycling, multe premii și distracție fără limite. Pe lângă clasele de Zumba, Yoga și sesiunile de dans, pentru mai multă adrenalină, cei mai puternici dintre cei înscriși vor putea participa la maratonul de cycling și la competițiile desfășurate împreună cu cei mai cunoscuți instructori din România. În cadrul evenimentului vor fi prezenți antrenori invitați special din București și Cluj, pentru le a oferi participanților cea mai complexă experiență de fitness.
“Ne bucurăm să aducem acest festival și publicului din Constanța, mai ales după edițiile reușite de la București și Cluj-Napoca, unde am descoperit foarte mulți oameni deschiși către sport și adoptarea unei vieți sănătoase. Ne dorim să inspirăm din ce în ce mai mulți români să-și îmbunătățească stilul de viață, devenind mai activi, mai des”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.
Pe tot parcursul zilei, între sesiunile de antrenamente, se vor desășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Câștigătorii vor primi o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Zuzu, Toyota, H2O sau Dorna. Cel mai norocos dintre aceștia poate pleca acasă cu o bicicletă Pegas, câștigată prin tragere la sorți. Înscrierea la tombolă presupune înregistrarea la fața locului și participarea la cel puțin o clasă de aerobic sau de cycling dintre cele organizate la festival.
De asemenea, Banca Românească va răsplăti, cu câte un echipament complet, doi dintre cei mai activi și mai curajoși participanți, care se înscriu la toate clasele de la maratonul de cycling.
Fitness Festival este cel mai mare eveniment de fitness în aer liber din țară, organizat de World Class România. Anul acesta, startul s-a dat în Cluj-Napoca, evenimentul fiind la a doua ediție, a continuat în București, unde a fost organizată cea de-a cincea ediție, și se va încheia în orașul Constanța, unde va avea loc prima ediție. La Cluj-Napoca, peste 2.000 de iubitori de sport s-au bucurat de o zi întreagă de energie și distracție, iar la București peste 5.000 de participanți au profitat de soare și distracție.
Pentru mai multe detalii despre programul festivalului, accesați: World Class Fitness Festival.

Comenteaza acest articol

css.php