Centrul de Plasament Delfinul, în atenția Consiliului Județean

Centrul de Plasament Delfinul, în atenția Consiliului Județean

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a făcut în cursul zilei de astăzi un control la Centrul de Plasament “Delfinul” din localitatea Agigea, informează Consiliul Județean Constața, într-un comunicat, în urma controlului, fiind dispusă efectuarea unei anchete administrative.

”I-am solicitat domnului Petre Dinică, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, să ia de urgență măsurile care se impun astfel încât Centrul de Plasament Delfinul din localitatea Agigea să funcționeze la standarde optime iar copiii să se poată integra cu ușurință în societate. De asemenea, am solicitat la nivelul DGASPC efectuarea unei anchete administrative și constituirea unei comisii de disciplină care să analizeze modul în care conducerea Centrului de Plasament și personalul și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu sau dacă le-au îndeplinit defectuos”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța.

“În cel mai scurt timp, aștept un raport al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța”, a mai adăugat acesta, Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea adăpostind 63 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

One Comment

  1. O să facă un control ca să liniștească apele și după o să o ia de la capăt. Copii de la centru nu sunt controlați. Fumează de la vârsta de 7 ani, fură în grup, cerșesc în centrul comunei. Vinovată exclusiv este doamna Grecu, directorul centrului, care trebuie concediată și cercetată pentru cele 8 dosare de cercetare penală deschise pe numele copiilor infractori.

Comenteaza acest articol

css.php