Ceremonie la baza militară Mihail Kogălniceanu

Ceremonie la baza militară Mihail Kogălniceanu

Ceremonia transferului de autoritate pentru Black Sea Rotational Force 16.2 si 17.1 este stabilita pe 26 ianuarie la ora 11 a.m., in baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu.

„Experienta noastra aici a fost una incredibila si suntem onorati de a fi avut oportunitatea de a ne instrui cu atatea forte militare diferite si experimentate” a afirmat Lt.Col. Paul Teachey, comandantul Black Sea Rotational Force 16.2. „Sper ca am avut un impact la fel de pozitiv ca si cel avut de natiunile partenere asupra noastra”.

Ceremonia marcheaza incheierea BSRF 16.2 care a inceput in iulie 2016 si s-a incheiat in ianuarie 2017.
Black Sea Rotational Force 16.2. a organizat sase exercitii multilaterale, 43 de proiecte CIMIC si aproape 30 de activitati de tip mil-to-mil in 10 tari cu 19 natiuni partenere din cadrul ariei de responsabilitate a Comandamentului European al Statelor Unite.

Black Sea Rotational Force este un cotingent de Infanteristi Marini si Marinari din zona Marii Negre si a Caucazului care demonstreaza parteneriate dovedite, consolideaza capacitatea militara, promoveaza securitatea regionala si asigura capacitatea de reactie rapida in situatii de criza conform directivelor Comandamentului European al Statelor Unite si Marine Forces Europe and Africa.

Comenteaza acest articol

css.php