Cine este castigatoarea reality-showului “Burlacul”?

Filmările la reality show-ul “Burlacul” s-au terminat demult. Emisiunea se derulează însă la TV şi mai sunt câteva săptâmăni până la final, când telespectatorii ar fi trebuit cine este aleasa “Burlacului” Bogdan Vlădău. Dar, ca de obicei, surse din emisiune au dezvăluit numele celei care a fost desemnată câştigătoare. Daciana Ciochină este cea care în mod normal ar trebui să trăiască o poveste de dragoste cu Vlădău.

 

Gălăţeanca în vârstă de 30 de ani l-a cucerit pe Bogdan Vlădău după ce s-a sărutat în cadrul reality-show-ului, potrivit wowbiz.ro.

 

Daciana Ciochină a fost comentată şi criticată pe parcursul filmărilor, pentru că a fost prea cuminte şi nu a adus show-ului intrigile necesare pentru a pune telespectatorul pe jar.

 

Se pare că Daciana a folosit alte tertipuri feminine, faţă de cele obişnuite, şi l-a cucerit pe Bogdan Vlădău spre disperarea celorlalte concurente.

 

“Daciana locuieşte în Galaţi şi lucrează ca dealer la o reprezentanţă auto. Până să meargă la “Burlacul”, ducea o viaţă monotonă, casă-birou, birou-casă, în care nu se întâmpla nimic deosebit. Când a plecat la concurs glumea şi ne spunea că dacă o să fie eliminată în prima sau în a doua săptămână, nu o să-i pară rău. O să considere că s-a ales cu o vacanţă pe cinste şi distracţie pe măsură. Nu îşi propusese să câştige, voia doar să schimbe ceva în viaţa ei şi uite că a câştigat concursul. Şi asta, deşi a fost cea mai cuminte şi cea mai retrasă dintre concurente, fata care s-a lăsat cel mai greu. Probabil, asta i se trage de la faptul că e fiica de preot şi a fost crescută într-un anumit fel”, a declarat o persoană din anturajul Dacianei Ciochină pentru WowBiz.

sursa: http://ro.omg.yahoo.com/iat%C4%83-cine-este-c%C4%83%C5%9Ftig%C4%83toarea-la-burlacul-o-blond%C4%83-110301666.html

Comenteaza acest articol

css.php