Ciocîrlia: S-a semnat contractul de finanțare pentru rețeaua de canalizare și noua stație de epurare

Ciocîrlia: S-a semnat contractul de finanțare pentru rețeaua de canalizare și noua stație de epurare

Recent, primarul comunei Ciocîrlia, Traian Dragomir, a semnat contractul de finantare pentru proiectul “Rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Ciocîrlia”, asta după ce, în urmă cu un an, a obținut acordul de finanțare al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Din acest moment, administrația locală poate începe implementarea proiectului.

Administrația locală a comunei Ciocîrlia poate demara procedurile de achiziție a lucrărilor din cadrul proiectului de construire a rețelei de canalizare și a stației de epurare care va deservi comuna. În prezent, se lucrează la documentația necesară pentru anunțul de participare care va fi urcat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. După ce documentele vor fi finalizate, poate începe licitația în vederea desemnării unei societăți care să realizeze proiectarea și execuția lucrărilor pentru proiectul “Rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Ciocirlia”, proiect depus spre finanțare și aprobat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua.
Edilul comunei Ciocîrlia, Traian Dragomir, a semnat, la finalele lunii mai, împreună cu președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, contractul de finantare a proiectului de dezvoltare “Rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Ciocîrlia”. Pentru acest proiect, Primaria Ciocîrlia va primi de la Guvern suma de 7.389.233 de lei.
Încă de anul trecut, comuna Ciocîrlia a primit aprobare spre finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru proiectele: “Modernizare străzi în comuna Ciocîrlia, județul Constanța”, cu o valoare de 7.910.848,00 lei, și “Rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Ciocîrlia”, cu valoarea de 7.389.233,00 lei.

Comenteaza acest articol

css.php