Claudiu Palaz i-a scris demisia prefectului

Claudiu Palaz i-a scris demisia prefectului

Astăzi, după terminarea şedinţei Comandamentului pentru stiuaţii de urgenţă, întrunit la Prefectura Constanţa, în care s-au discutat măsurile care se impun pentru prevenirea situaţiilor deosebite ce pot apărea în timpul Codului Portaciu de viscol, care urmează să intre în vigoare în această seară, vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz a avut un schimb dur de replici cu prefectul Adrian Nicolaescu. Astfel, Palaz i-a înmânat prefectului o hârtie, pe care scria DEMISIE, spunându-i lui Nicolaescu că mai rămâne doar să o semneze.
Vicepreşedintele CJC i-a reproşat reprezentantului Guvernului în teritoriu faptul că nu a gestionat deloc situaţiile impuse de Codul Roşu de viscol şi ninsori şi de toată coordonarea s-a ocupat CJC.
”Consider că este necesară demisia dumnealui din funcția de Prefect, deoarece a dovedit faptul că nu poate face față și nu poate coordona situații de criză, care impun decizii și responsabilități.
Dacă într-adevăr vrea să facă bine județului Constanța, așa cum a afirmat, trebuie să-și semneze cererea de demisie, pe care i-am redactat-o și i-am înmânat-o”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.
Iată şi textul demisie, compus de către vicepreşedintele CJC:
„Domnule Prim – ministru,
Subsemnatul, Adrian Viorel Nicolaescu, avand functia de Prefect al judetului Constanta, va rog sa-mi aprobati
DEMISIA
din functia de Prefect, pe care o ocup in prezent.
Motivul demisiei este faptul ca nu pot face fata si nu pot coordona situatii de criza, care impun decizii si responsabilitati.

Fata de cele mentionate, va rugam sa dispuneti.“
Prefectul nu a dorit să comenteze situaţia.

Comenteaza acest articol

css.php