Comandamentul de Iarnă prelungit de SC RAJA SA până joi

Comandamentul de Iarnă prelungit de SC RAJA SA până joi

Având in vedere atenționările meteo de Cod Potocaliu/Galben de viscol, la nivelul SC RAJA SA, s-a luat decizia prelungirii activității Comandamentului pentru Situații de Urgență, pentru inca 24 ore, pana joi – 12 ianuarie 2017, ora 08,00. În cadrul Comandamentului, pentru intervenția rapidă, sunt constituite 30 de echipe de intervenție (13 pentru municipiul Constanta si 17 pentru judet), care asigură permanența în toată această perioadă.

Reprezentanţii SC RAJA SA asigură toţi abonaţii societăţii că reprezentanții companiei vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor SC RAJA SA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

“Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924. ” – se araă în comunicatul SC RAJA SA.

Comenteaza acest articol

css.php