Concert extraordinar Gheorghe Zamfir la Constanţa

Concert extraordinar Gheorghe Zamfir la Constanţa

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, cu un talent apreciat la nivel mondial, revine la Constanţa. Restaurant Harlequin Mamaia și Evenimente Constanta prezintă un concert de excepţie cu GHEORGHE ZAMFIR.

O experienţă muzicală unică, în doua reprize, în care maestrul naiului Gheorghe Zamfir va interpreta cele mai cunoscute melodii printre care și piesa ce l-a consacrat pe întreg mapamondul, Lonely Shepherd. Exprimându-se artistic printr-un instrument aproape uitat (naiul, numit și fluierul lui Pan), reușește să cucerească aplauzele întregii planete. Modifică forma, construcția și tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. Introduce naiul în toate stilurile și genurile muzicale, revoluționând sunetul la scară universală și aducând naiul în atenția publicului modern.

Gheorghe Zamfir a compus peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic.

Joi, 26 IANUARIE, ORA 20.00
Rezervări la 0766 400 181
Prețul unui bilet este 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 19.00. După ora 19.00 rezervarea expiră.

Comenteaza acest articol

css.php