Concert Şuie Paparude, în Clubul Doors

Concert Şuie Paparude, în Clubul Doors

Vineri, 14 aprilie, sunteţi invitaţi în Club Doors, la un concert Şuie Paparude.
Înființată în 1992 și lansată oficial în 1993, ȘUIE PAPARUDE abordează pentru început un stil alternative-new-wave, apoi încearcă influențe cu un aer industrial (tip Front 242, Laibach, Frontline Assembly), dar și feeling-uri mai dark (în 2010). Din 2010 incoace, Suie Paparude oferă sunete noi: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se imbină cu piese delicate, pline de emotie si substanță.
Concertează în țară și străinătate, alături de nume mari ale scenelor internaționale. In 1995, Șuie Paparude canta in deschiderea trupei 2 Unlimited in fata a zeci de mii de fani. Pe 23 iunie 2006, trupa Suie Paparude este invitată sa cante pe stadionul national in deschiderea concertului Depeche Mode, in fata a peste 40.000 de spectatori, in urma unei selectii riguroase din partea managementului trupei britanice. Si tot in vara anului 2006, Suie concerteaza la Festivalul rock de la Periam, in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula – Targu Mures, in deschiderea lui Madox, Psure si Klaus Heavyweight Hill.
Albume: „Șuie Paparude”, „Salvează-te”, „Urban”, „Scandalos”, „A fost odată”, „E suflet în aparat”.
Suie Paparude inseamnă: Michi, Dobrică & Bean.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele s-au pun în vânzare la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Comenteaza acest articol

css.php